Författarpresentation Per L

Jag kallar mig författare och bildkonstnär, men även pensionär.
Helst av allt skriver jag humoristisk fantasy, och har hittills gett ut två romaner – Eilaths hopp och Gudarnas spira – som båda är delar i serien Legender från Thiramaar. Den tredje delen – Regntider – är på väg. Har även medverkat i fem olika antologier.
Skrivträning får jag dagligen, både genom romanförfattandet, och mitt dagboksskrivande, vilket jag gjort sedan början av sjuttiotalet. Den handlar inte enbart om vad jag gjort i mina dagar. Det finns även en hel del tankar och funderingar nerskrivna. Dagboken omfattar idag nästan 3 miljoner ord.
Både skrivandet och bildskapandet är intressen jag helt delar med min älskade kärlek. Det innebär enbart fördelar. Vi fungerar ständigt som varandras korrekturläsare, redaktörer, kritiker och inspiratörer.
Drömmar har följt mig hela livet, men vägen har varit lång och kantad med många hinder som gjort det omöjligt att förverkliga dem. Men sen jag kom in i livets andra halvlek har dröm efter dröm kunnat förverkligas.
Fler drömmar återstår för utan drömmar utvecklas man inte.
Jag vill fortsätta skriva och drömmer om att kunna få publicerat fler romaner och fler noveller i framtiden. Att kunna bosätta mig tillsammans med min fru i Portugal är en av mina viktigaste drömmar, som förhoppningsvis kan förverkligas om något år.

%d bloggare gillar detta: