Våra böcker

Vill du beställa våra böcker gör du så här;
1.	 Fyll i dina kontaktuppgifter i mejlformuläret längst ner på sidan – eller skicka mejl med namn, adress, epost och mobilnummer. 
2.	Skriv i meddelandet vilken/vilka böcker du beställer, och ange även om du vill ha Pocket eller E-bok (i förekommande fall).
3.	Fraktkostnader – Se här.
4.	Så snart vi fått din beställning återkommer vi med alla uppgifter, och ber dig sätta in summan via Bankgiro 5686-3160 eller Swish 123 583 64 57 
Glöm inte att skriva ditt namn så vi ser vem som gjort inbetalningen. 
5.	Så fort vi noterar betalningen på kontot skickar vi din beställning. 
ALLA PRISER NEDAN ÄR EXKL. FRAKT!
ALLA BÖCKER FINNS ÄVEN I INTERNETBOKHANDELN

Romaner

REGNTIDER
av: Per Lindskog
Någonting är fel. Väldigt fel!
Det har regnat mer eller mindre oavbrutet i mer än två månvarv över Thiramaar och trollkarlen Cornizendo tvingas ta till ovanliga grepp för att försöka lösa problemen. Det leder till nya spännande möten och oväntad hjälp från Elana.
Samtidigt skickar kaldiniernas övermagiker Ambarand två av sina mest betrodda, Kiona och Akim på ett hemligt uppdrag som rör gudarnas spira.
De bortrövade barnen från Heborra sägs vara vid liv. Ska Kintara och Andor hitta dem?
Regntider bjuder på tre sammanflätade historier, med humor drama, spänning och kärlek.
MER INFO

Pocket 140kr
E-bok 75kr

GUDARNAS SPIRA
av: Per Lindskog
Alla tidigare försök att förgöra den ondsinte Khatzu har misslyckats. Han är skyddad av djävulsguden Faibor och konventionella vapen räcker inte för att avsluta hans liv. För detta krävs den mäktiga Gudarnas spira.
De av gudarna utvalda sänds ut för att söka upp alla delar till spiran. Av säkerhetsskäl finns delarna utspridda över hela Thiarien. Detta blir upptakten till ett äventyr bland trollkarlar, drakar och det egensinniga kaldinierfolket.
Gudarnas spira är en fantasyberättelse med spänning, äventyr och romantik och en fristående fortsättning till Eilaths hopp, i serien Legender från Thiramaar.
MER INFO

Pocket 140kr
E-bok 75kr

EILATHS HOPP
av: Per Lindskog
Eilaths hopp är den första fristående delen i Legender från Thiramaar. En fantasy som har allt från trollkarlar, pirater och kattdrakar till spännande intriger och omöjlig kärlek.
Bokens huvudkaraktär hamnar i en, minst sagt, besvärlig situation och tvingas omvärdera allt han tidigare stått för. Förutom att vara en spännande fantasy är detta också en bok om att hitta sig själv.
En högst charmerande humoristisk fantasy om en stark kvinna som kan läsas även av dig som inte har läst fantasy förut!


MER INFO

Pocket 140kr
E-bok 75kr

AV GUDARNA MÄRKTA
av: Snezana Lindskog
I en hård järnålder flätas Oges, Tassims och Heddas liv samman på ett vis som ingen kunnat ana. Oväntade känslor föds och leder till händelser bortom deras kontroll.
I sökandet efter vart livet kan leda dem och vilka beslut som är de rätta att fatta träder asagudarna in och försöker styra dem alla. Men är det verkligen gudarnas hänsynslösa maktspel som tvingar dem att välja vägskäl eller är det ödets nyck?
Av Gudarna märkta ger dig en tankeställare Är det våra egna val som leder oss in på karga stigar eller styrs allt av gudarna?
MER INFO

Tillfälligt slut i bokhandeln!

Pris: 80kr

Novellantologier

EN YNGRE MAN
Relationen mellan en yngre man och en äldre kvinna skildras i en antologi.
39 noveller beskriver skiftande händelser på temat en yngre man och visar att fördomar kan övervinnas på olika sätt. Problem kan uppstå i alla parförhållanden men här lyfts de som kan uppstå om åldersskillnaden är stor.
34 författare har vunnit en novelltävling och här presenteras deras 39 bidrag.

Pris: 180kr

LYCKLIGA TIDER
Vad är lycka? Hur upplever du en lycklig stund, lyckliga tider? Tar du tacksamt emot eller tänker du mer på avsaknaden när du hamnar i tunga situationer i livet? Är det i samband med elände du önskar dig lycka eller njuter du av den varje dag? Ofta tar du kanske lyckan för given. Har du tänkt på vad det är som skapar lycka i ditt liv? Lycka har inget med ålder att göra. Lycka är något du känner – inte tänker. Tankar skapar sällan lycka, känslor gör. Glädje är ett känslotillstånd och när vi är glada är vi lyckliga eller roade.
I den här boken berättar 20 författare om lycka i 26 noveller.
(Monica Ivesköld)

Pris: 199kr

ÖVER EN FIKA KAN ALLTING HÄNDA
Vi umgås, jobbar, pluggar, planerar, filosoferar och löser världsproblem. I denna novellantologi samsas självupplevda och skönlitterära berättelser om den viktiga fikastunden. 32 författare ger dig inspirerande, underhållande och tankeväckande berättelser om exempelvis viktiga beslut, överraskande möten, oanad kärlek och oväntade möjligheter.
Medverkande:Alva Isaksson, Anna-Maria Sandström, Ann-Sofie Lövqvist, Beatrice Lindberg, Benny Fröjd, Björn Velander, Daniel Brandt, Elin Westerberg, Elisabeth Magnusson Rune, Fanny Lundgren, Inger Lernevall, Jenny Jansson, Jessica Berggren Turban, Jessica Bylund, Johan Engman, Johanna Hildebrand, Julia Mäkkylä, Jörgen Leidebrant, Karin Eriksson, Katherine Walsh, Katja Slonawski, Lisa Valtersson, Marika Gellerstam, Nour Al-houda Kanjo, Per Lindskog, Peter Westberg, Rikard Slapak, Robert Lingstedt, Sabine Schulz-Svensson, Sandra Nordqvist, Sanna Ivarsson och Snezana Lindskog.
(Ariton förlag)

Pris: 189kr

ÖVER EN REGNBÅGSFIKA
Över en fika kan mycket hända. Vi umgås, jobbar, pluggar, planerar, filosoferar och löser världsproblem. I denna novellantologi samsas självupplevda och skönlitterära berättelser om vardagsbetraktelser över en fika. 27 författare ger dig inspirerande, underhållande och tankeväckande berättelser med huvudpersoner som är h, b, t eller q.
Medverkande:  Håkan Lindgren, Sarah Larsson, Cecilia Hultberg, Tomas Wallner, Maria Elena Bergman, Elisabet Flodin, Benny Fröjd, Hanan Sabah Ryberg, Inger Lernevall, Monika Chanovian, Jessica Berggren Turban, Ingbritt Wik, Snezana Lindskog, Anna Hed, Johan Engman, Eva Häggmark, Sanna Ivarsson, Eva Sjögren, Sabine Schulz-Svensson, Peter Westberg, Catarina Kulborg, Per Lindskog, Annita Jakobsson, Filip Hallbäck, Vanessa Leontina Allerth
(Ariton förlag)

Pris: 189kr

BARNBÖCKER

NÄR EKORRFAMILJEN BEHÖVDE HJÄLP
av: Snezana Lindskog (text & illustrationer)
När ekorrfamiljen behövde hjälp är en varm berättelse om hjälpsamhet och gemenskap. Gubben och gumman som bor djupt inne i skogen har sällskap av en ekorrfamilj som bor i en av ekarna. En väldigt varm och torr sommar vissnar ekarna. Ekorrarna måste flytta. Gumman och gubben som saknar ekorrarna ger sig ut för att leta efter sina vänner. Men vad händer på vägen och vilka faror möter dem under deras sökande?
Författaren Snezana Lindskog skrev sagan När ekorrfamiljen behövde hjälp under sina år som lärare i grundskolans lågstadium och har även använt den i pedagogiskt syfte. Från början var det en muntlig berättelse som blev så omtyckt av eleverna att den illustrerades och har nu kommit ut i bokform. Fler berättelser om de söta ekorrarna är redan på väg.

Pris: 238kr

DET STORA JULUPPDRAGET
av: Snezana Lindskog (text & illustrationer)
Tomteflickan Marit är bara två äpplen hög. Hon ska hämta en speciell mandel hos alvfolket. Det är den som sedan ska läggas i julgröten. För att få mandeln måste Marit överlämna tre gåvor till alverna. Det måste vara något speciellt, något som alverna verkligen vill ha. Marits gåva till alverna är så magisk att den blir svår att överträffa kommande år. Följ med Marit på juläventyret till landet Mandara där alla julgrötsmandlarna finns.

Finns enbart som ljudbok och e-bok i Internethandeln!

INSPIRATIONSBÖCKER

INSPIRATIONSBILDER FÖR DIG SOM VILL SKRIVA FÖR BARN
av: Snezana Lindskog
Boken innehåller 56 inspirationsbilder för författare (en bild för årets 52 veckor plus några bonusbilder) med förslag på skrivövningar till bilder för dig som vill skriva för barn. Bilderna hjälper dig  att komma i gång med att skriva, frestar din fantasi och hjälper dig hitta nya förtrollande berättelser. Bilderna i boken lockar med dig ut på en fantastisk upptäcktsresa genom tid och rum, ge dig nya spännande upplevelser, som berikar ditt skrivande under ett helt år framöver.

Finns enbart som e-bok i Internethandeln

INSPIRATIONSBILDER FÖR DIG SOM VILL SKRIVA FANTASY
av: Snezana Lindskog
Boken innehåller 56 inspirationsbilder för författare (en bild för årets 52 veckor plus några bonusbilder) med förslag på skrivövningar till bilder för dig som vill skriva fantasy. Bilderna hjälper dig  att komma i gång med att skriva, frestar din fantasi och hjälper dig hitta nya förtrollande berättelser. Bilderna i boken lockar med dig ut på en fantastisk upptäcktsresa genom tid och rum, ge dig nya spännande upplevelser, som berikar ditt skrivande under ett helt år framöver.

Finns enbart som e-bok i Internethandeln

INSPIRATIONSBILDER FÖR DIG SOM VILL SKRIVA STEAMPUNK
av: Snezana Lindskog
Boken innehåller 62 inspirationsbilder för författare (en bild för årets 52 veckor plus några bonusbilder) med förslag på skrivövningar till bilder för dig som vill skriva steampunk. Bilderna hjälper dig  att komma i gång med att skriva, frestar din fantasi och hjälper dig hitta nya förtrollande berättelser. Bilderna i boken lockar med dig ut på en fantastisk upptäcktsresa genom tid och rum, ge dig nya spännande upplevelser, som berikar ditt skrivande under ett helt år framöver.

Finns enbart som e-bok Internethandeln

EROTIK

MINA LÄPPAR ÄR DINA
av: Snezana Lindskog
Simon och Oscar har varit vänner i vått och torrt. Men när Oscar träffar Sara förstår Simon att han håller på att förlora honom. Och att hans känslor för Oscar inte bara handlar om vänskap. När de träffas alla tre tar kvällen en oväntad vändning och ett oskyldigt sockerkaksbak förvandlas till en het och lustfylld stund i soffan.

Finns enbart som ljudbok och e-bok i Internethandeln

MOSTER VANJAS HETA DAGBÖCKER
av: Snezana Lindskog
Emma röjer på vinden i moster Vanjas gamla hus. Det mesta är skräp men hon vet att det också går att finna skatter bland allt bråte. Som den maffiga chiffonjén, som är skrivbord och byrå i ett. Med dess många små fack finns det mycket att utforska, och Emma börjar ivrigt undersöka möbeln. Snart upptäcker hon ett lönnfack, och hon anar att det är här som de verkliga skatterna finns. Och mycket riktigt, där ligger en trave med dagboksanteckningar, med ett innehåll som får Emma att häpna. De explicita detaljerna väcker Emmas lust till liv och när Erik kommer hem från jobbet är hon upphetsad till bristningsgränsen.

Finns enbart som ljudbok och e-bok i Internhandeln

JACUZZI OCH TRE CHAMPAGNEGLAS
av: Snezana Lindskog
”Ossian masserar mina lår och närmar sig ljumskarna. Försiktigt särar han lite på mina ben medan jag hjälper till.”
En medelålders kvinna har precis anlänt till en liten semesterort. Efter lunchen sitter hon och njuter av stillheten och utsikten. Solen skiner och vågorna skvalpar. Bredvid henne sitter en man och läser tidningen. Han är yngre än hon och hon registrerar hans uppskattande blickar. Hon går ut försiktigt men blir snart allt djärvare i sitt kontaktsökande, och han är inte sen att svara. Snart befinner de sig på hennes hotellrum, där de fortsätter att lära känna varandra. När de några timmar senare skiljs åt är det med ett löfte om att ses senare på kvällen, med sällskap av en tredje part.

Finns enbart som ljudbok och e-bok i Internethandeln

FYRA LEKA BÄST
av: Snezana Lindskog
”Nice, två killar, vi kan leka alla fyra”, säger Maja och tittar frågande mot Livia när hon lyfter ansiktet från hennes bröst.
Det är sista sommarlovet innan vuxenlivet tar vid och hittills har det varit en intensiv ferie, kantad av sena, våta nätter. Emil ser sig i spegeln och känner sig på topp; timmarna på gymmet har verkligen gett resultat. Han har vunnit en ny självsäkerhet och den tidigare blyga, osäkra killen är som bortblåst. Framför honom ligger ännu en sommarnatt där vad som helst kan hända.
När Emil anländer till festen är musiken på högvarv, rösterna uppspelta och dansgolvet i full gång. Men just denna kväll kommer han att tillbringa lite på sidan av festligheterna – tillsammans med Maja, Livia och Hugo.

Finns enbart som ljudbok och e-bok i Internethandeln

BESTÄLL HÄR!

%d bloggare gillar detta: